Friday, May 7, 2010

What Does Teething Gums Look Like



Pan runny chocolate


E 'from Tampa that Francis, (my youngest son) asked me di provare a fare i pan goccioli, che a lui piacciono molto. Avevo la ricetta, trovata sulla rivista 'Alice cucina' della pasticcera Valentina Gigli e quindi mi sono messa all'opera! Fra l'altro se qualcuno ancora non conoscesse la rivista, consiglio caldamente di correre in edicola perchè è molto valida!


Ingredienti per circa 70 pan goccioli:

1 kg. di farina 00
5 dl. di latte intero
50 g. di lievito di birra
100 g. di zucchero50 g. di burro (tagliato a dadini)
15 g. di sale3 uova
300 g. di gocce di cioccolato fondente


Preparazione:
Riponete le gocce di cioccolato in frigo per farle freddare. Disponete la farina on the work surface and form a fountain, dilute the yeast in the milk and pour everything into the fountain, along with the sugar and burro.Impastate slightly and add 2 eggs, one at a time incorporating well, and salt.
Add the chocolate chips cool, so that when you work will not melt. Knead the mixture well and let rise for 1 hour, covered with a cannovaccio.
After rising time, move the dough on a floured work surface and roll it out with a rolling pin to a thickness of 4 cm., Using a pastry rings of medium size, cut many discs of about 25 g. each. Work each disc with floured hands to form balls, putting on a baking sheet coated with parchment paper.
Beat the remaining egg with a little milk and spennelate sandwiches. Let rise for 1 hour. After the interval, bake at 180 degrees for 30 minutes. Serve to your guests when they are cooled.

And Goodness ..
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