Sunday, February 7, 2010

Chris Kattan Imitating Christopher Lowell

Pane veloce veloce di Nanino

I really need a recipe as well. So easy, fast, easy and flawless. The source is Nanino Wired New York to thank him for his advice and the recipe ... and now, who left it?? I recommend you try this bread ... absolutely perfect: D


Quick Bread Quick Nanino:

Ingredients (for 3 loaves):
-500 g flour 00
-370 gr di acqua tiepida
-12.5 g lievito di birra
-1 cucchiaino di malto
-1 e 1/2 cucchiaini di sale
-Sciogliere il lievito e il malto nell'acqua tiepida
-Setacciare la farina in una terrina e poi aggiungervi pian piano i liquidi mescolando con una forchetta
-Per ultimo aggiungere il sale e dare una rimestata veloce in modo da ottenere un composto appicicoso e grumoso
-Spolverizzare la superficie con abbondante farina e porre a lievitare per 1 ora e mezza
-A mezz'ora dalla fine della lievitazione accendere il forno a 240°
-Riprendere l'impasto, farlo scendere delicatamente dalla ciotola alla spianatoia ben infarinata (If you have a leccapentola use it, passing it back to the dough and separating it from the bowl) and with a floured knife to divide it into 3 loaves. The top of the dough should be left always pointing up!
-Place loaves on the baking sheet covered with parchment paper and bake for about half an hour or until golden brown.

Very good as that of the baker .... also to test the olives)


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